avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate si fiscalitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate si fiscalitate

Buna seara.
Firma pentru care lucrez, a primit o factura de la un furnizor care premiaza firma cu suma de 186 lei cu TVA pentru ca vinde in magazin toata gama de produse a furnizorului. Factura este datata ianuarie 2015, iar premierea se refera la perioada 10.11.-31.12.2014. Va rog sa ma ajutati cu formulele contabile pentru lunile decembrie 2014 si ianuarie 2015.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 09:51, 24 Februarie 2015
daca factura este pe luna ianuarie intocmita, o inregistrati pe ianuarie,nu conteaza ca se refera la o alta perioada,ca si alte venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluare cladiri daniela.ilea daniela.ilea Doresc un punct de vedere referitor la :am facut reevaluare la cladiri in luna mai 2015 (raport de reevaluare este datat cu luna mai 2015)dar s-a facut ... (vezi toată discuția)
Practica non comerciala lant hipermarket, poate fi sesizat consiliul concurentei sau ce solutii ar fi ? mail4me mail4me Buna ziua, sper ca am ales categoria corecta. Speta: Firma \"X\" srl este furnizor de la deschiderea unui lant de Hipermarket-uri \"A\" din 2006 cu o ... (vezi toată discuția)
Reevaluare imobilizari - terenuri Claudinne90 Claudinne90 Firma la care lucrez si-a reevaluat imobilizarile (terenurile mai exact) la 31 Aug 2014 in vederea unei fuziuni ulterioare (care ar trebui sa aiba loc in ... (vezi toată discuția)