avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament

Buna ziua. Daca sunt persoana cu handicap accentuat, trebuie sa platesc impozit din inchiriere a apartamentului?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:08, 24 Februarie 2015
Dispozitia in vigoare nu prevede scutirea de la plata impozitului aferent inchiriere spatiu cu destinatia de locuit detinut de persoane beneficiara de certificat incadrare in grad de handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni reprezentantul legal al mamei ca sa beneficieze de scutire de impozit? DanaPaho DanaPaho Buna ziua, Mama mea este persoana cu handicap grav si detine certificat in acest sens. Am inteles ca poate beneficia de scutire pentru plata impozitului pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu persoane cu handicap carmen1975 carmen1975 Buna seara. VReau sa intreb daca la legea 448 a pers. cu handicat scutirea la plata impozitului pe salariu (art. 26 .a) este abrogata, adica nu mai ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap, beneficiaza de reducerea impozitului pentru locuinta ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea si eu o intrebare, daca ma poate lamuri cineva: Am o ruda care are un copil incadrat in gradul 2 de invaliditate, handicap accentuat, are si ... (vezi toată discuția)