avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Eliberare certificat fiscal cu mentiuni
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Eliberare certificat fiscal cu mentiuni

buna ziua, am si eu o intrebare, va rog frumos sa ma lamuriti de un lucru.la directia taxe si impozite am facut o cerere pentru a mi se elibera un certificat fiscal pentru a putea sa vand o masina, cei de acolo mi-au eliberat unul in care se face mentiunea ca sotul are datorii, desi pana in prezent au fost eliberate mai multe certificate fiscale tot pe numele meu fara a se face aceasta mentiune. masina pe care o vand este proprietatea mea, iar in certificatul fiscal imi apare ca sunt coproprietar, de ce?????am citit din codul de procedura fiscala art. 113 unde nu scrie sub nici o forma ca este bun comun cum motiveaza ei, de ce se unifica rol-urile, de ce imi motiveaza doar verbal ca s-a facut o greseala, iar pe certificatul fiscal pe numele meu, aparem amandoi doar cu CNP-ul meu. adica dau un exemplu:daca sotul a facut inchisoare eu nu pot sa imi scot un cazier doar daca cei de la politie imi fac mentiunea pe el ca sotul a facut inchisoare????va rog sa ma lamuriti si ce mai e de facut, as vrea sa actionez in instanta pentru abuz in serviciu și probabil discreditarea in fata societatiiX-(
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:41, 26 Februarie 2015
ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns,in acest sens??
In cazul in care asa cum spuneti dvs sunteti singura proprietara a masinii(asa trebuie sa fie in actul prin care ati achizitionat masina) cota de detinere a proprietatii trebuie sa fie de 100%. Solicitati inspectorului de rol sa verifice actul si sa modifice cota de detinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)
Certificatul fiscal persoane fizice cool123 cool123 daca certificatul fiscal emis pentru persoana fizica iar el atesta ca la adresa de domiciliu figureaza sotul si sotia cu datele de identificare ale sotului , ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala zxcb zxcb Buna ziua! In anul 2013 daca aveai datorii la Primarie se putea elibera certificat de atestare fiscala pe un singur imobil? De exemplu: am un teren pe numele ... (vezi toată discuția)