avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cate luni de inchisoare faci la un an de pedeapsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cate luni de inchisoare faci la un an de pedeapsa

sotul meu are de facut un an de inchisoare a facut deja trei luni si e la regim deschis nu are nici un raport si munceste ce sanse are sa iasa inainte de un an are de platit si 4500lei despagubiri la scoala de unde a furat ai afecteaza cu ceva eliberarea conditionata? va multumesc de raspunsuri.
Pentru a fi propozabila pentru liberare condiţionata, este necesar ca persoana condamnata sa-si fi îndeplinit integral obligaţiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare.
Totusi, persoana condamnata este propozabila pentru liberare condiţionata si in cazul in care nu a executat integral obligatiile civile, daca neplata partiala sau integrala a fost datorata imposibilitatii obiective a debitorului de a-si indeplini obligatiile civile.
Ultima modificare: Marți, 24 Februarie 2015
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata teodosie113 teodosie113 Buna ziua!Sotul meu are o condamnare la 2 ani de inchisoare din care a executat deja 10 luni.As vrea sa stiu daca poate fi eliberat conditionat la jumatate de ... (vezi toată discuția)
Comisie liberare alinaali alinaali Buna ziua.prietenul meu a fost condamnat la un an si 4 luni de inchisoare cu executare in ianuarie pentru conducere fara permis fapta fiind facuta in anul ... (vezi toată discuția)
Calcul perioada de detentie Tamer Tamer Buna ziua. Va rog ma puteti ajuta intr-o problema ? Este vorba despre urmatoarea speta : o persoana in stare de recidiva , a fost condamnata pt o noua ... (vezi toată discuția)