avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta vechime in munca (conform revisal)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta vechime in munca (conform revisal)

daca adeverinta de vechime in munca eliberata dupa restructurarea firmei nu imi mai gasesc originalul.
intrebarea mea este:
- cum as putea sa intru in posesia unei adeverinte in original/.?? la cine sa apelez??
actual am doar o copie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:17, 25 Februarie 2015
Despre ce perioada este vorba?
2003-2012
Pentru perioada 2003 - 01.01.2011, va puteti adresa ITM-ului in raza caruia a avut sediul social angajatorul.

Pentru perioad de dupa 01.01.2011 va puteti adresa angajatorului , lichidatorului sau detinatorului legal al arhivei angajatorului .
De la ITM puteti lua numai un extras REVISAL, in conditiile mentionate de art.8 alin.6 din HG 500/2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata in 2011 silviu1958 silviu1958 Cum se poate obtine o adeverinta de salarizare de la o societate desfiintata in 2011 ? (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime in munca mihaela david mihaela david De unde pot solicita o adeverinta de vechime,daca firma unde am lucrat nu mai exista si a functionat in alt judet decat in cel care locuiesc eu? o pot solicita ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)