avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Tva prestare serviciu intracomunitar
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Tva prestare serviciu intracomunitar

buna ziua! as dori sa stiu ce obligatii (declaratii anaf cat si taxe de achitat-in speta TVA) decurg in urma incheierii unui contract de inchiriere hotel catre o societate comerciala din anglia(stat UE) si careia ii voi intocmi lunar factura pentru cazare. subliniez faptul ca noi suntem societatea platitoare de tva doar ca inca nu dispun si de datele firmei din anglia sa vad daca este sau nu platitoare de tva si daca este inregistrata in ROI.
va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 15:15, 25 Februarie 2015
Nici nu va intereseaza daca este sau nu platitor de tva. facturati cu tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este numarul vat? costinionut costinionut Buna ziua, Vreau sa cumpar echipament de pe un site din Anglia si imi cere VAT-ul. Eu am un PFA neplatitor de TVA dar tatal meu are un S.R.L. si ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tva servicii turism aurora draghici aurora draghici Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de ajutor. Lucrez la o agentie de turism si achizitionam servicii de turrism de la firme din UE. ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)