avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Schimbare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Schimbare avocat

Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie:
Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un avocat sa ma reprezinte. Am plătit 500 € și i.am făcut o procura. Am stabilit cu el ce vreau, ba chiar mi.a lăsat în scris de mana lui ce urma sa pună în întâmpinare. Acum m.am trezit ca mi.a venit acasă de la judecătorie o hârtie în care avocatul a declarat numai tâmpenii și minciuni... Nimic din ce e acolo nu e real...sunt pura ficțiune... Am prima înfățișare la sfârșitul lunii martiE. Am încercat sa.l sun, dar are în permanenta tlf închis...nu ma pot duce în tara acu, dar am vb cu un var sa ma reprezinte, adică sa fac procura pe numele sau și apoi el sa se ocupe mai departe. Va rog îmi puteți spune cum pot anula ceea ce a scris avocatul acolo? Este și un copil la mijloc, pe care nu vreau sa.l pierD. As vrea foarte mult sa știu care sunt pașii pe care tre sa.i urmez Ca sa nu pierd totul. Pt ca avocatul mi.a facut hârtia cu totul în favoarea fostei soții. aștept răspunsul dumneavoastră. Va mulțumesc mult
Buna ziua,

Incercati sa va prezentati personal in instanta.. daca nu aveti cum.. dati imputernicire unei persoane de incredere.

Ceea ce v-as sfatui eu ar fi sa mergeti personal.

Succes,
Ce inseamna sa pierdeti copilul si unde se afla el, cati ani are, ce vrea?
Nu pot sa merg personal, acum în tara. Risc sa.mi pierd locul de munca. abia după doua luni îmi dau concediu. Fiul meu are 5 ani jumătate, iar în iunie 2014 l.am văzut ultima data, atunci cand i.am spus fostei soții sa divortam. Apoi eu am mai venit în tara de atunci de 3 ori și am stat câte o,săptămâna, dar ea nu m.a lăsat sa.l vad. Mi.a facut o înregistrare audio unde se aude cel mic plângând și spunund ca nu vrea sa ma vadă...eu pana atunci ma înțelegeam foarte bine cu el, vorbeam la telefon, online, când veneam acasa era bucuros...deci nu înțeleg de ce dintr.o,data nu mai vrea sa ma vadă. Vreau sa am dreptul sa.l,vad când vin în tara, sa pot petrece timp cu el fără ca fosta sa fie cu noi, sa pot vb cu el la telefon, online etc. Înțelegerea cu fosta soție a fost următoarea: custodie comuna, ea rămâne cu un apartament mobilat complet, masina și un cont bancar decent, iar eu nu plătesc pensie alimentara. Dar acum ma trezesc, ca vrea custodie exclusiva, toate bunurile dobândite în comun si pensie. Nu vreau sa.i iau copilul, știu ca e mai bine cu ea, în toți acești ani s.a ocupat foarte bine de el (eu i.am adus banii necesari, iar ea nu a mai lucrat de când l.a născut) Dar vreau sa am dreptul sa petrec timp cu el fără ea. Ea îmi spune ca nu îmi da nimeni copilul, dacă el nu vrea sa vina? Este asa? Nu vreau sa.l traumatizez, dar sunt ferm convins ca îl minte și de asta nu mai vrea sa ma vadă.
Dar despre avocat, ce sa fac? Am timp sa iau altul și sa.mi modifice întâmpinarea făcută de primul? Cum anulez procura făcută?

Editat de moderator simonette12-motiv.pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
E ciudat sa o modificati, insa se poate. Revocati procura unde ati facut-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la vizita minor dariaconstantin dariaconstantin Bună seara, Va rog dacă ma puteți ajuta în următoarea situație: sunt divorțat, și am ajuns inițial la o înțelegere cu mama copilului meu. I.am ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)
Copropietar cu fiul meu - probleme elisia elisia Buna ziua!Am o intrebare,va rog sa.mi spuneti ce sanse am si cum sa imi rezolv aceasta problema!Problema este urmatoarea:m.am mutat acum cativa ani dintr.un ... (vezi toată discuția)