Buna seara,
Azi dimineata, in drum spre facultate am intrat intr-un tip cu o dacia logan pickup. Am fost la politie, am facut actele de constatate si i-am dat copia dupa asigurarea RCA. Masina e a prietenei mele, si asigurarea e tot pe numele ei. Tipul, inainte sa ajungem la politie mi-a zis ca a fost la service si ca pagubele la masina lui sunt aprox 1500 ron. Masina prietenei nu are nimic. Partea nasoala e ca dupa ce am facut procesul verbal mi-a zis ca daca asiguratorul nu ii plateste toata dauna ma va da in judecata. Poate face asta, si daca da, eu cum ma pot apara?
Mentionez ca sunt student si nu cred ca imi permit sa ii platesc daunele si nici nu imi permit un proces...
La asigurator nu cred sa existe probleme.Nu este o suma mare,nu este dauna totala.
Omul cred ca a vorbit la nervi.
Nu cred ca va fi nevoie sa va aparati.
Cred ca totul se poate rezolva pe cale amiabila intre dvs.si cel pe care l-ati lovit.Prin intelegere si prin dialog civilizat se rezolva totul.Daca sunteti de vina ,poate ar fi bine sa va cereti scuze.In rest totul se poate solutiona,inclusiv eliminarea din vocabularul dvs.a limbajului de argou si scrierea cu majuscule a unui substantiv propriu.Doare sunteti student,nu-i asa ?
Daca sunteti chemat in judecata, chemati in garantie si asiguratorul, pentru ca la o masina noua cum este Loganul , valoarea daunei este acoperita de valoarea reala si nu sunt motive de refuz partial.
In privinta rezolvarii amiabile...presupun ca la o asemenea amenintare primita, nu se poate intrezari vreun rezultat.