avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infiinţare poprire pentru pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infiinţare poprire pentru pensie alimentară

Bună ziua,
Angajatorul a primit o hotărâre judecătorească prin care trebuie să înfinţeze poprire unui salariat privind pensia datorată copilului.
În momentul în care copilul a împlinit 18 ani, angajatorul poate să sisteze această poprire?
Angajatorul trebuie să solicite documente suplimentare pentru a continua, sau a sista această poprire?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 26 Februarie 2015
Ca sa continue poprirea trebuie sa se dovedeasca ca dupa implinirea varstei de 18 ani, copilul isi continua studiile si aici ma refer la adeverinta ca este inscris la o institutie de invatamant superior (stat sau privat)
Multumesc!
Este obligatia angajatorului sa ceara adeverinta?
Nu exista nicio astfel de obligatie a angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru acordarea pensiei de intretinere madalina70 madalina70 Buna ziua / Am si eu o intrebare - cum trebuie sa procedez,s-au mai bine zis ce tip de cerere trebuie sa faca fiica mea pentru acordarea pensiei de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dupa majorat tomasuzana tomasuzana cum se procedeaza continuarea platii cupa 18 ani student? si cum se inceteaza plata pensiei la implinirea a 18 ani? ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda pensia alimentara a copilului dupa 18 ani daca acesta este inca elev carro carro Copilul meu implineste luna acesta 18 ani si este inca elev , trece in clasa XII. Mai are un an de liceu si apoi, sper sa merga la facultate. Primeste pensie ... (vezi toată discuția)