avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... asigurarea de viata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

asigurarea de viata

imprumut bancar cu asigurare de viata, mama mea a platit aceasta asigurare , insa intre timp a decedat cu 6 luni inainte de a se achita creditul, fiind facuta asigurarea , normal era sa nu mai platesc eu ca si fiica ratele, avand asigurarea stipulata in contract si achitata luna de luna concomitent cu rata, insa acum dupa 5 ani de la moartea mamei mele sunt bombardata cu telefoane si amenintata ca voi fi data in judecata daca nu platesc eu ca si fiica cele 6 rate ramase de achitat, repet in conditile in care banca isi primea in fiecare luna banii de asigurare, nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati . multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2015
kyk12, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:25, 27 Februarie 2015
Ar trebui sa cititi asigurarea si sa vedeti ce clauze contine si de ce nu s-a decontat. In plus, 5 ani este cam mult, caci la 3 ani ar interveni prescriptia extinctiva in cazul dvs., trebuie verificat.
Ati anuntat anuntat banca ca a decedat ? V-ati interesat daca aceasta a incasat banii de la asigurator ?
Acum nu mai aveti ce face decat sa asteptati sa va actioneze in judecata si sa va aparati atunci, puteti invoca implinirea termenului de prescriptie si sa dovediti ca mama era asigurata, ca asigurarea era in favoarea bancii, ca ati instiintat banca de deces..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de plata din 2012 carmen8300 carmen8300 Buna ziua.Am luat un credit imobiliar in 2008 si tatal este coplatitor.Atunci lui i s-a deschis un cont curent pentru care pana in 2012 nu s-a perceput nici ... (vezi toată discuția)
Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)