avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... regimul juridic al creantelor nascute dupa deschiderea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

regimul juridic al creantelor nascute dupa deschiderea procedurii de insolventa

Aveti idee care este regimul juridic al creantelor nascute dupa deschiderea procedurii de insolventa in Germania? La noi "Creanţele născute după data deschiderii procedurii, în perioada de observaţie sau în procedura reorganizării judiciare vor fi plătite conform documentelor din care rezultă, nefiind necesară înscrierea la masa credală.", dar, la ei nu gasesc nimic cum e.

Alte discuții în legătură

Facturi emise ulterior intrarii in insolventa advsys advsys buna ziua, care este procedura recuperarii debitului restant daca firma este in insolventa iar societatea noastra a emis facturi ulterior intrari in ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare marfa cu o firma aflata in insolventa dumitrul475 dumitrul475 Buna ziua, Urmeaza sa semnez un contract de furnizare marfa cu o firma aflata in insolventa. Care sunt sansele sa incasez banii la termen ?( temei ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu esso esso daca sunt creditor pentru o firma care este in reorganizare si obtin titlu executoriu ce sanse am sa recuperez debitul (vezi toată discuția)