avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 182 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general urgent-declarare adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

urgent-declarare adaos comercial

Buna ziua,
Iata vin cu o noua problema .Unde si cand trebuie declarat adaosul comercial practicat de o societate comerciala?
Care este baza legala ?Va rog daca se poate mai multe amanunte.:((
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 15:11, 18 Iunie 2009
consilieru a scris:

daniela vorovenci a scris:

Da , termenul este de 30 zile de la data publicarii in monitorul oficial .A fost publicata in MO 291 0/05.05.2009.

A FOST REPUBLICATA IN 05.05.2009

:oops: sa inteleg ca este un ton ironic....daca ati scris cu majuscule?....
Legea 12/1990 a fost republicata in 05.06.2009....eu am precizat care este nr din MO.Cred ca se subantelege ca a fost republicata din moment ce ea a fost abrogata.

Nu depuneti declaratia daca nu aveti actibitate pentru care sa intrati in incidenta legii 12/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Declaratie adaos comercial danielam65 danielam65 Buna ziua. As dori sa aflu daca o societate comerciala care desfasoara activitatea de comert cu ridicata (cumpara si vinde marfa doar de la si catre alte ... (vezi toată discuția)
Declaratia adaos comercial legea12/1990 republicata Primainvest Consulting Ltd. Primainvest Consulting Ltd. Buna ziua, Am citit recent pe internet ca firmele sunt obligate sa depuna la finante o Declaratie privind Adaosul Comercial Maxim (in baza Legii 12, MO ... (vezi toată discuția)