avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratie adaos comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratie adaos comercial

Buna ziua. As dori sa aflu daca o societate comerciala care desfasoara activitatea de comert cu ridicata (cumpara si vinde marfa doar de la si catre alte societati comerciale) are obligatia sa depuna declaratia privind adaosul comercial. Unde se depune aceasta declaratie, la finante sau la primarie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vladiana , utilizator 15:36, 7 Martie 2011
Declaratia este data in conformitate cu Legea 12/1990 republicata in M.O. partea I nr. 291/05.05.2009 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite , art.1 litera (f).
Nu am verificat daca s-a mai modificat intre timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaos comercial noc2 noc2 In cazul unei societati care importa si vinde produse , en gros este obligata sa declare adaosul comercial al admin financ ? Se depune vreo declaratie ptr ... (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial anamariacelik anamariacelik pana lace data si ce lege reglementeaza declararea adaosului comercial practicat de societate?:):((X-( (vezi toată discuția)
Declarare adaos comercial la fisc stelach stelach Buna ziua mai exista obligativitatea declararii adaosului comercial la fisc? La republicarea L12/1990 in 2009, au fost multe discutii pe aceasta tema. Ce ... (vezi toată discuția)