avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Mijloace fixe
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Mijloace fixe

La inventarierea patrimoniului comisia a hotarat trecerea de la active fixe la obiecte de inventar a unor motocoase care se amortizau (pt ca aveau valoarea mai mica decat a activelor fixe). Este posibil si daca da, ce se intampla cu valoare ramasa de amortizat ? Ele vor fi inregistrate in contabilitate ca obiecte de inventar la valoarea pe care o aveau ramasa dupa ultima amortizare ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:23, 1 Martie 2015
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer mijloace fixe la obiecte de inventar camitica camitica In urma inventarierii anuale, comisia a facut un proces verbal de transfer a mijloacelor fixe la obiecte de inventar, mijloace fixe amortizate integral si cu ... (vezi toată discuția)
Amortizare laptop cristian_conea cristian_conea Ca titular al unei Intrepr.Individ. am achizitionat un laptop in sept.2010 (mijloc fix). Am intocmit fisa mijlocului fix in care am precizat durata de ... (vezi toată discuția)
Inventariere mijloce fixe iuli-ana iuli-ana cum se completeaza lista de inventar pentru mijloacele fixe unde se trece valarea din 2133 de exemplu si unde se trece amortizarea ? (vezi toată discuția)