avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract in perioada contractuala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract in perioada contractuala

buna ziua. am incheiat un contract cu nextgen pt furnizare tv digital acum 6 luni pt o perioada de 24 luni. din motive personale doresc sa reziliez acest contract. e posibil acest lucru, fara sa platesc daune? am vreo baza legala? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:15, 28 Februarie 2015
Raspunsul la intrebarea dvs poate fi dat doar dupa studierea clauzelor prevazute in contract,vedeti ce prevederi sunt trecute la capitolul privind denuntarea unilaterala,incetarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu societate telefonie... raceudan raceudan Am incheiat contract cu Romtelecom pt telefonie, internet si tv cu clauza ca daca reziliez contractul in mai putin de 2 ani platesc daune mari. Cum pot evita ... (vezi toată discuția)
Pot sa reziliez un contract tv inainte de termen fara a plati? Vladeu Vladeu Am incheiat acum 3 luni un contract pentru internet si televiziune la compania [editat]. Sunt multumit de abonamentul TV, dar vreau sa il reziliez ca sa imi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cu rds poll1 poll1 Buna ziua, in urma cu 3 luni am incheiat un contract cu RDS-RCS pt furnizare digi-tv si digi-net , internetul merge mai incet decit melcul, am tot sunat si am ... (vezi toată discuția)