avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare casa de marcat defiscalizata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare casa de marcat defiscalizata

Am functionat o vreme pe o firma, pe care ulterior am radiat-o.Inainte de radiere am intrebat la firma care comercializeaza casele de marcat la noi in oras daca le cumpara si raspunsul a fost negativ.Am demarat procedura de defiscalizare. Cum pot vinde aceste case de marcat ? Precizez inca o data- firma este radiata si casele de marcat defiscalizate.Ce spune legea in acest caz, deoarece firma care comercializeaza aceste case de marcat spune ca nu se pot inregistra pe alta firma.Multumesc si astept raspunsul dvs.
Trebuia sa va gasiti client pentru casa de marcat cat era firma in functiune. Vanzarea se facea prin intermediul firmei specializate. Acum nu se mai poate deoarece nu puteti emite factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defiscalizare casa de marcat - inchidere firma off_ro off_ro Am dizolvat o firma recent si urmeaza peste o saptamana depunerea actelor pentru radiere (este un SRL). La un punct de lucru inchis acum (la dizolvare), am ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pe alta firma claudana claudana Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot sa achizitionez o casa de marcat de la o firma care a functionat in domeniul feroneriei si s-a inchis si nu o ... (vezi toată discuția)
Radiere a unui i.f. gabr gabr Bună ziua, am facut o cerere de radiere a unui i.f. neplatitor de tva la registrul comertului ,am ramas in raportul de gestiune cu o valoare de 4000 lei ,ce ... (vezi toată discuția)