george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 gabr 
	    	Utilizator

gabr 
	    	Utilizator	    

george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			~ final discuție ~
 paultk	                   

Buna ziua! Doresc radierea unei I.I. Am cateva obiecte de inventar.Acestea vor trebui trecute in posesia persoanei fizice pe baza unui proces verbal ,fiecare ... (vezi toată discuția)
	                    paultk	                   

Buna ziua! Doresc radierea unei I.I. Am cateva obiecte de inventar.Acestea vor trebui trecute in posesia persoanei fizice pe baza unui proces verbal ,fiecare ... (vezi toată discuția)

paul2020	                   

Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in ... (vezi toată discuția)
	                    paul2020	                   

Buna ziua. O ii neplatitoare de tva a fost radiata la cere la registrul comertului ,casa de marcat a fost defiscalizata de o firma specializata in ... (vezi toată discuția)

Simoiza	                   

Bună ziua, 
Anul acesta am decis sa închid I.I-ul deoarece profitul a început să scadă simțitor, ca urmare cheltuielile depășesc cu mult veniturile. ... (vezi toată discuția)
	                    Simoiza	                   

Bună ziua, 
Anul acesta am decis sa închid I.I-ul deoarece profitul a început să scadă simțitor, ca urmare cheltuielile depășesc cu mult veniturile. ... (vezi toată discuția)