avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Probleme cu bancomatele
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Probleme cu bancomatele

Buna Ziua ! As dori niste sfaturi daca se poate . Pe 27.02.2015 am primit salariul pe card la un bancomat de la alta banca . Am bagat cardul in bancomat bag pin-ul solicit suma de 540 si imi zice tranzactie in curs auzind in acelasi timp cum se numarau bani in bancomat. Imdediat in loc sa-mi dea banii primesc un bon pe care scrie EROARE DISPENSER si pe urma mesaj de la banca precum tranzactia in valoare de 540 a fost reversata in contul meu si am incercat a doua oara dupa care imi zice ca nu am bani pe card si primesc mesaj ca suma de 540 a fost retrasa din contul meu . SI EU NU AM PRIMIT NICIUN BAN . Sun la un numar de pe bancomdat si mi-au zis sa ma duc la banca la care apartin , ma duc la banca le-am explicat cum s-a intamplat acea doamna ma trimite la cel mai apropiat sediu de la bancomatul de la care am vrut sa retrag banii. Ajuns la banca de la care am vrut sa retrag banii doamna imi zice sa fac o sesizare , am facut sesizarea si imi zice sa astept pana ma suna ei , la aproximativ 20 de minute ma suna si imi zice sa ma duc de la banca care provin si sa fac sesizare la ei. M-am dus la banca am facut sesizare si mi-au zis sa astept doua zile lucratoare. In dimineata aceasta primesc mesaj de la banca care provin si imi zice precum suma a fost creditata din contul meu in data de 27.02.2015 intrecat a fost reversata de catre banca de la care am vrut sa scot banii si banii tot nu i-am vazut . Am sunat iar dupa ce am primit mesajul si mi-au zis sa astept inca cateva zile sa vada ce fac si cum rezolva. Dati-mi va rog un sfat ce-ar trebui sa fac! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:19, 2 Martie 2015
Ar trebui sa reclamati banca la Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerestituirea banilor de la bancomat gicaanechitei gicaanechitei ieri aproximativ pe la ora 13 am incercat sa scot dintrun atm albancii unde am contul si unde primesc pensia suma de 200 lei.dupa ce am tastat toate lucrurile ... (vezi toată discuția)
Bancomate defecte ContSters188799 ContSters188799 Buna ziua, Numele meu este Maria Sandulache si, bineinteles, am o problema. Cardul meu de salariu este [BANCA]. Pe data de 17.01.2011 am ajuns sa retrag ... (vezi toată discuția)
Frauda la bancomat vaall vaall Sambata 26.09.2915 am scos o suma mica de pe card si am constatat ca avansul se incarcase in cont ...In aceeasi zi dupa amiaza avand nevoie de bani pentru a ... (vezi toată discuția)