avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Accesare cont de facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Accesare cont de facebook

O sa trec direct la subiect. Am parola contului de facebook al iubitei mele,iar din cauza unei probleme,ar trebui ori sa intru pe contul ei ca sa i arat mamei ei niste conversatii,ori sa fac poze la conversatiile si iar sa i le arat mamei ei. Eu nu incerc sa i fac nici un rau,dar chiar trebuie ca mama ei sa afle cele lucruri. Acum se poate considera violare de intimitate,avand in vedere ca ea mi-a dat parola? Inca mai am conversatia in care mi-a dat parola.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:24, 6 Martie 2015
Nu comiteti nicio infractiune.
Problema este ca ei nu o sa i convina chestiile alea,adica nu mi-a dat parola ca sa intru eu sa vad conversatiile alea,si pur si simplu mi-a dat parola acum ceva timp,si acum trebuie sa intru pe contul ei,deci o sa poata depune o plangere?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Martie 2015
Ombladon2002, utilizator
Poate sa depuna plangere, insa nu cred ca vreun organ de cercetare penala va trimite dosarul la procuror pentru violarea vietii private art.226 alin. 2. ci va dispune o renuntare la urmarirea penala pentru ca nu exista un interes public ridicat pentru a sanctiona o asemenea fapta.
Nu credeti,sau este ceva sigur? Nu vreau sa am probleme...
Pentru a nu ma repeta, vezi mesajul meu de pe www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de poze nud danddyyy danddyyy Buna ziua,va salut cu respect,o mare rugaminte daca imi puteti raspunde la o intrebare: cineva din trecutul prietenei mele tot ai pune poze goala pe ... (vezi toată discuția)
Facebook Mogoș Dănuț Mogoș Dănuț Zilele trecute mi a fost accesat la serviciu contul de Facebook de către un coleg fără permisiunea mea și a făcut niște poze la ceva conversații vechi ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta online costin2016 costin2016 Buna ziua, Fosta mea prietena a reusit sa intre fara consimtamantul meu si fara sa stiu in apartamentul in care locuiesc. Mi-a citit toata corespondenta din ... (vezi toată discuția)