O sa trec direct la subiect. Am parola contului de facebook al iubitei mele,iar din cauza unei probleme,ar trebui ori sa intru pe contul ei ca sa i arat mamei ei niste conversatii,ori sa fac poze la conversatiile si iar sa i le arat mamei ei. Eu nu incerc sa i fac nici un rau,dar chiar trebuie ca mama ei sa afle cele lucruri. Acum se poate considera violare de intimitate,avand in vedere ca ea mi-a dat parola? Inca mai am conversatia in care mi-a dat parola.
Problema este ca ei nu o sa i convina chestiile alea,adica nu mi-a dat parola ca sa intru eu sa vad conversatiile alea,si pur si simplu mi-a dat parola acum ceva timp,si acum trebuie sa intru pe contul ei,deci o sa poata depune o plangere?
Poate sa depuna plangere, insa nu cred ca vreun organ de cercetare penala va trimite dosarul la procuror pentru violarea vietii private art.226 alin. 2. ci va dispune o renuntare la urmarirea penala pentru ca nu exista un interes public ridicat pentru a sanctiona o asemenea fapta.
Legat de poze nud
danddyyy
Buna ziua,va salut cu respect,o mare rugaminte daca imi puteti raspunde la o intrebare: cineva din trecutul prietenei mele tot ai pune poze goala pe ... (vezi toată discuția)
Facebook
Mogoș Dănuț
Zilele trecute mi a fost accesat la serviciu contul de Facebook de către un coleg fără permisiunea mea și a făcut niște poze la ceva conversații vechi ... (vezi toată discuția)