avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Concediu prenatal
Discuție deschisă în Executare silită

Concediu prenatal

Buna seara,
Va rog, sa ma lamuriti intr-o problema. Concediul prenatal poate fi supus executarii silite?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 23:38, 20 Iunie 2009
NU
poate fi "transat" in justitie...:thumbup:
Subscriu celor afirmate de eu.ro.lex ;)
Multumesc pentru raspuns!

In sensul in care se comite abuz?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Notificare cesiune creanta- cesiunea drepturilor salariale Delia Popescu Delia Popescu Buna Ziua, As dori sa ma ajute cineva care cunoaste speta. In situatia in care anagajatul unei unitati nu este de acord sa i se retina pe statul de plata, ... (vezi toată discuția)
Retinere din salariu vasiledumitru vasiledumitru am un credit cu giranti, la care nu am mai avut posibilitatea sa platesc ultimele 3 rate. Am primit la firma unde sunt angajat o notificare prin care se ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu olga2 olga2 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati sa rezolv urmatoarea situatie : sunt salariata a unei societati comerciale de transoprt international de marfuri in functia ... (vezi toată discuția)