avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Petitie(Reclamatie) CSA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Petitie(Reclamatie) CSA

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.Acum 4 saptamani am facut o reclamatie la CSA .Cei de acolo cred ca au fost in control la societatea reclamata pentru ca astazi m-am trezit pe cap cu reprezentantul societatii respective care mi-a facut un scandal monstru primind tot felul de amenintari si amenintandu-ma ca ma da in judecata.Este legal in cazul asta ca cei de la CSA care au fost in control sa dea nume si sa arate sesizarea???
daca nu te superi mai ai o copie dupa reclamatia trimisa ca as avea si eu nevoie de o inspiratie si sa-i vad daca imi fac si mie scandal am nevoie mare de ajutor.multumesc anticipat.sau vreun link ceva de unde sa ma inspir?
Bias39 a scris:

Este clar, CSA-ul nu urmareste respectarea legii si a drepturilor asiguratilor ci interesele firmei de asigurare. Impotriva lor nu avem nici o cale. Si eu am primit un raspuns in doi peri cu privire la refuzul asiguratorului de a-mi plati repararea masinii, desi din procesul verbal intocmit de politie rezulta clar cine a fost vinovatul.

Tare ma tem sa nu patesc si eu la fel.
Am avut un incident rutier minor, persoana vinovata sustinea ca ea nu este vinovata, pana am mers la politie unde s-a stabilit vinovatia, partea vinovata a semnat procesul verbal cum ca este de acord sa ma despagubeasca firma de asigurare la care a incheiat polita si a trecut o saptamana si nici un raspuns. Azi am mers personal si am aflat ca dosarul este la seful de unitate si voi primi un raspuns probabil maine. Firma este EUROINS despre care am citit atatea lucruri urate ca deh, se ridica multe semne de intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie csa ALEXANDRA` ALEXANDRA` Buna ziua, Ma poate ajuta cineva sa compun o reclamatie la CSA? acum o luna de zile am fost implicata intr-un accident rutier in care am fost partea ... (vezi toată discuția)
Dosar daune MARYUSS2007 MARYUSS2007 Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit la service-ul unde mi-am reparat masina si am fost dat in judecata Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna ziua, am si eu o problema si anume: in aug 2010 am fost lovit din spate in timp ce stationam la semafor; am facut constatarea amiabila cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)