avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... o mica mare problema
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

o mica mare problema

Va rog ajutati-ma cu un sfat. Am luat pe cardul de salariu cele 3 salarii.De doua luni imi iau salariul prin alta banca, nerenuntind la acel card.De pe primul card imi opreau si rata in lei si cea de overdraft.De doua luni au blocat cardul prim si m-au sunat acum sa-mi spuna ca trebuie sa platesc toata suma de overdraft deoarece nu-mi mai iau salariul acolo.Eu nu pot sa fac acest lucru deoarece nu pot achita nici macar sumele restante si nici ratele la zi.De -abia traiesc de pe o zi pe alta.Si in plus eu nu am renuntat la acel card.Ce pot sa fac ca sa nu spun aiureli si sa le raspund elegant si in tema/
Cel mai recent răspuns: Adrian0505 , utilizator 13:43, 11 Noiembrie 2010
Sincer asa am facut si am virat acolo sumele respective, dar acum au intrat in disperare ca nu mai pot opri dupa bunul lor plac.Intr-adevar au fost vreo doua luni in care nu am avut sa maninc nici macar o piine.A fost ingrozitor si nu pot uita.Acestea toate pentru ca nu am cunoscut legislatia.Greseala mea.Va multumesc din nou.Sa stiti ca scrisoarea din primavara a fost cu confirmare de primire si tot nimic.Am pastrat chitanta.Parca le este teama sa raspunda, sau nu stiu ce sa mai cred.
sunt disperati ca din cauza " crizei " debitorii nu mai pot plati si ei nu isi iau salariile......
intr-adevar ne-am ajutat cu banii imprumutati de la ei dar , dobanzile ne omoara . este camatarie pe fata cu acordul bancii nationale . ar fi bine sa nu uite totusi ca traiesc din dobanzile noastre.
Absolut corect, insa la cardul de credit am primit o scrisorica in care ma anunta ca pentru protectia mea mi-a marit banca dobinda. Am ramas blocata.Nu tu baza legala specificata, nu tu nimic.Dar sint protejata.Nu am spus ca nu platim, insa daca situatia actuala nu ne permite decit atit, ce putem face?
Sa stiti ca acum chiar m-am involburat si voi actiona pe mai multe planuri.
sesizati protectia consumatorului si pentru acest fapt.....
totusi pentru cultura mea generala..... despre ce banca este vorba ?
Chiar acum am fost chemata la contabilitate si somata sa platesc suma.Mi s-a pus in vedere ca mi se va opri tot salariul si ca nu exista legea prin care se popreste doar 1/3 din salariu.Se popreste tot salariul pina la stingerea datoriei.Deja s-a creat o situatie de alarma si au tipat la mine si de acolo.

Alte discuții în legătură

Urgent! camy20 camy20 Sa ma ajute cineva!de cand intra in vigoare legea despre executarea silita,doar cu acordul instantei? ok.....care inseamna ce?ca la ora actuala 1 iunie ... (vezi toată discuția)
Executare " silita "?! mancipri mancipri este legal daca ai intarziat cu 2 rate la o banca , acea banca sa trimita la locul de munca si datornicului si girantului o notificare prin care sa ceara sa le ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie - cat dureaza? fofoloncescu fofoloncescu Stie cineva cat dureaza o punere in posesie de la momentul in care apelezi la expert si pana se termina toata tarasenia? Va multulesc (vezi toată discuția)