avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri neprezentare in instanta traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

neprezentare in instanta traducator autorizat

In urma cu cateva luni am obtinut autorizatia de traducator. De curand am primit o citatie de la tribunal sa ma prezint in instanta pentru efectuarea traducerii unor inscrisuri dintr-un dosar. Nu am putut ajunge, am sunat grefiera sa o intreb ce trebuie sa fac daca nu pot ajunge. Mi-a spus ca e de ajuns sa trimit o cerere prin fax prin care sa solicit inlocuirea mea in dosar. Asa am facut. Astazi am primit o amenda (de 500 RON !) pe baza faptului ca motivatia mea nu era justificata.

Ce pot sa mai fac acum sa mi se anuleze amenda sau macar sa rezolv situatia in vreun fel? Care sunt consecintele acestui fapt? Sa ma mai astept la alte lucruri de acest gen?
Cel mai recent răspuns: Hannahjoy , utilizator 14:24, 21 Ianuarie 2019
Care este in prezent amenda judiciara aplicabila in caz de neprezentare a traducatorului autorizat? Ati putea sa imi indicati un articol? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Freelance translating cmihail cmihail Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat destul de mult pe acest subiect, insa am ramas cu doua nedumeriri: 1. Prestarea in mod independent de servicii de ... (vezi toată discuția)
Examen traducator Giotanna Giotanna buna ziua!! Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru traduceri legalizate eriklud eriklud Buna Ziua! Am un atestat international de limba germana la nivel mediu, in afara de asta vorbesc perfect limba maghiara si engleza... As vrea sa stiu cum ... (vezi toată discuția)