Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

Laura Ciobeica, moderator
 Laura Ciobeica, moderator 	
			~ final discuție ~
 mery52	                   

Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)
	                    mery52	                   

Buna seara, va rog sa-mi spuneti ce autorizatii tb pt traducator, am SC - SRL si vreu sa fac activitate de traducator. Va multumesc pt ajutor (vezi toată discuția)

Giotanna	                   

buna ziua!!
Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)
	                    Giotanna	                   

buna ziua!!
Anul trecut am sustinut examenul pentru obtinerea atestatului de traducator italiana-romana; romana-italiana, pentru a 2-a oara si ca de obicei am ... (vezi toată discuția)

nkalman	                   

In speranta ca ma indruma cineva...
Daca un traducator autorizat de MJ doreste sa presteze si alte traduceri neautorizate, din diverse domenii, catre ... (vezi toată discuția)
	                    nkalman	                   

In speranta ca ma indruma cineva...
Daca un traducator autorizat de MJ doreste sa presteze si alte traduceri neautorizate, din diverse domenii, catre ... (vezi toată discuția)