avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vanzare produse lucrate manual - ce cerinte trebuie ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vanzare produse lucrate manual - ce cerinte trebuie indeplinite?

Buna ziua.
Detin PFA pentru activitati de traducere si as dori sa adaug inca doua coduri caen pentru a putea vinde produsele lucrate manual de mine in cadrul targurilor handmade.
Intrebarile mele sunt:
1. Deoarece nu exista in Romania cursuri de calificare pentru fabricarea de articole crosetate sau de articole din pasla iar acestea sunt deprinderi pe care le-am capatat singura - pot adauga aceste coduri caen la PFAul meu?
2. Pentru a putea vinde produsele lucrate de mine, prin participare personala la targuri de produse handmade, de ce am nevoie? Facturier, casa de marcat? In cazul unui control ce acte trebuie sa am la mine pentru a fi in regula?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Roxie , utilizator 07:33, 6 Martie 2015
Si inca o intrebare mai am: dupa ce imi adaug cele doua coduri caen, trebuie sa trimit din nou o declaratie la administratia financiara cu un nou venit estimat pentru acest an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să înființez un pfa. D.C. Andreea D.C. Andreea Bună ziua, Doresc să înființez un PFA care să dețină următoarele coduri CAEN - 4791 , 4789 și 4719, pentru a comercializa produse confecționate ... (vezi toată discuția)
Pot adauga coduri caen la pfa-ul meu? Roxie Roxie Buna ziua, Detin PFA pe codul caen 7430- activitati de traducere scrisa si orala. In acelasi timp fac si produse crosetate si din pasla pe care doresc sa le ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)