Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

adriana_n 
	    	Utilizator

adriana_n 
	    	Utilizator	    

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal

Magda Staicu 
	    	Consultant fiscal	    

adriana_n 
	    	Utilizator

adriana_n 
	    	Utilizator	    

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

mmanu	                   

in luna in care emit facturi de PFA, am si bonuri de taxi stampilate, nu exagerat de multe iar data emiterii este in preajma datei de emitere a facturilor.
ce ... (vezi toată discuția)
	                    mmanu	                   

in luna in care emit facturi de PFA, am si bonuri de taxi stampilate, nu exagerat de multe iar data emiterii este in preajma datei de emitere a facturilor.
ce ... (vezi toată discuția)

2AS	                   

Va rog sa-mi spuneti daca pentru a inregistra in contabilitate o cheltuiala (consumabile pt. firma) achitata cu card pe contul firmei e suficient bonul fiscal ... (vezi toată discuția)
	                    2AS	                   

Va rog sa-mi spuneti daca pentru a inregistra in contabilitate o cheltuiala (consumabile pt. firma) achitata cu card pe contul firmei e suficient bonul fiscal ... (vezi toată discuția)

tamina	                   

Solicit o analiza privind valabilitatea bonului fiscal..Dupa parerea mea, bonul fiscal este in continuare valabil din pdv al codului fiscal, deductibil pana in ... (vezi toată discuția)
	                    tamina	                   

Solicit o analiza privind valabilitatea bonului fiscal..Dupa parerea mea, bonul fiscal este in continuare valabil din pdv al codului fiscal, deductibil pana in ... (vezi toată discuția)