avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuintei la Omniasig
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuintei la Omniasig

Buna ziua,

Am o asigurare AM Plus incheiata la Omniasig. Am platit din 2010 pana in prezent si la sfarsitul anului 2014 am avut o dauna. Desi locuiesc la etajul 2 din 4 mi s-a infiltrat apa pe tavanul din hol, debara, sufragerie. Am facut dosar de dauna, am depus toate actele, firma a trimis expert sa constate. Mi-au cerut declaratiile a 2 martori si acum imi tot spun ca nu pot continua pentru ca declaratiile martorilor nu contin cauza. Nici eu nu pot determina cauza pentru ca nu am fost in tara sa stiu ce s-a intamplat. Este normal ca societatea de asigurari sa imi impuna mie sa spun cauza din moment ce ei au trimis expert la fata locului care s-a urcat si sus pe bloc si a verificat, a vorbit si cu vecinii?

Va rog sa ma sfatuiti.

Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: miki3 , utilizator 14:27, 27 Martie 2015
Ma intereseaza si pe mine subiectul, fiind posesor de apartament la etajul 8/8. Mi se pare o tampenie ca asiguratorul sa nu asigure despagubiri pentru infiltratii din acoperi, terase, fisuri. Aceasta tampenie este valabila numai la Omniasig sau la toate societatile de asigurari?
In clauza contractuala la mine scrie ca asigura in caz de inundatie, nu scrie de aceasta clauza, pai in mod normal daca eu sunt la ultimul etaj cine sa ma inunde?
Cine este pana la urma raspunzator pentru aceste daune? ca asociatia vine si spune ca ceilalti proprietari nu vor sa puna bani sa repare terasa, in fapt acest lucru nu-i deranjeaza ca nu-i ploua pe ei, asigurarile inteleg ca nu ne ajuta, atunci noi platim ca prostii? ce e de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie tavan balcon dupa ploaie posibil din cauza vecinului de deasupra mea voicudamian voicudamian Buna ziua, Locuiesc la et.12 intr-un bloc si de regula dupa o ploaie abundenta tavanul balconului mi se inunda intr-un colt, a cazut tencuiala si problema ... (vezi toată discuția)
Infiltrație tavan/asigurare ionela.balan ionela.balan Bună ziua. Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc cu 4 etaje. Din cauza acoperisului degradat ,vecinei din perete cu mine i s-a infiltrat apa in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu infiltratiile de la terasa blocului alexxa_1900 alexxa_1900 Buna seara, Am o problema urgenta: problema cu infiltratiile de la terasa blocului a inceput acum 6 ani, la momentul respectiv incepuse sa mi se infiltreze ... (vezi toată discuția)