avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Tranzactii imobiliare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Tranzactii imobiliare

Buna ziua
Nu imi este foarte clar daca pana la urma a intrat in vigoare legea potrivit careia nu se pot face tranzactii de vanzare cumparare de locuinta numai prin intermediul bancii. Vanzatorii vor banii cash dar nu stim daca este posibil
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:02, 15 Martie 2015
Este posibil. Nu exista nicio prevedere contrara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Achizitie casa, plata numerar mcorina86 mcorina86 Buna ziua. Am nevoie de o lamurire. Am cumparat o casa, am mers la un notar sa facem actele si demersurile necesare in acest sens. Problema este ca noi am ... (vezi toată discuția)
Vanzare prin virament bancar. cum ma asigur ca cumparatorul vireaza banii Tiberiu25 Tiberiu25 Bună ziua. Vand un apartament. Cumpărătorii au banii in banca o parte si fac transfer bancar. Restul cash. Cum se procedeaza la notar? Semnăm actele pe ... (vezi toată discuția)