avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pronuntzare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pronuntzare

Exista un termen legal in care se comunica partilor din proces o sentinta judecatoreasca?pe data de 12 mai s-a pronuntat sentinta intr-un proces civil si nici pana astazi nu am primit acasa acea sentinta.ce trebuie facut,cu atat mai mult cu cat din ceea ce am citit p portalul instantelor cu privire la acea sentinta ,nu imi este favorabila si urmaresc sa merg mai departe?
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 17:46, 18 Iunie 2009
Comunicarea hotararilor se face in termen de 7 zile de la pronuntare. ( art. 261, alin 3, CPP)

Remus a intrebat de comunicarea sentintelor intr-o cauza civila, nu penala!

Mea culpa - art. 261 mentionat e din Codul de Procedura Civila , nu Penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Termen de recurs eder eder Am un proces de succesiune si iesire din indiviziune, s-a dat o hotarare in prima instanta, am depus apel, la primul termen instanta de apel mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Comunicarea unei sentinte NAO NAO daca este un termen in care este obligatorie comunicarea unei sentinte?Daca nu se comunica o sentinta partilor ce se intimpla? (vezi toată discuția)