avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Utilizare casa de marcat chiosc ziare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Utilizare casa de marcat chiosc ziare

Buna ziua,
lamuriti-ma si pe mine, va rog frumos, in privinta unui aspect: un chiosc de ziare, in care se vand NUMAI ziare si reviste trebuie sa fie dotat cu casa de marcat. OUG 28/1999, la art. 2, lit. b) precizeaza ca vanzarea de ziare si reviste prin distribuitori specializati este exceptata de la obligatia utilizarii casei de marcat.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 12:04, 9 Martie 2015
Nu trebuie. Este exceptat de la obligatia utilizarii casei de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal pentru reviste,ziare Tiblan Tiblan As dori sa stiu daca trebuie sa emiti bon fiscal (facturi) pentru ziare,reviste cu aparitia noilor reglementari aparute din ianuarie 2013? (vezi toată discuția)
Casa de marcat mszido mszido Buna ziua, OUG 91/2014 pentru modificarea si completarea OUG 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal la chioscurile de ziare ioana123654 ioana123654 Chioscurile de ziare nu emit bon fiscal? Am cumparat un ceas de epoca la pretul de 50 lei si am cerut bon fiscal la care vanzatoarea a ras de mine zicand ca la ... (vezi toată discuția)