Buna ziua,
Tocmai ce am infiintat un PFA, am ridicat actele de la ONRC pe 05.03.2015 iar astazi am fost la ANAF sa ma ia in evidenta. Acolo am depus copie C.I., copie dupa toate actele de la ONRC, contract comodat sediu profesional.
Tot astazi am cumparat "Registru jurnal de incasari si plati", l-am numerotat si a fost stampilat de ANAF.
In afara de cele mentionate, am fost nevoit sa completez "Declaratie privind venitul estimate/norma de venit" - 220, iar in urma acesteia, mi s-a dat o "Decizie de impunere" Prin care am efectuat deja prima plata, aceasta avand termen de plata pana la 25.03.2015, urmatoarele termene fiind: 25.06, 25.09, 21.12.2015.
Va rog sa imi spuneti, ce declaratii mai trebuie sa completez/depun anul acesta sau de unde pot afla si care sunt termenele limita pentru acestea. Sunt neplatitor de TVA, impozitare in sistem real, nu am angajati.
Multumesc mult pentru ajutor. Inteleg ca nu sunt asigurat.
Imi puteti spune va rog cum pot remedia aceasta situatie? Daca tot mai fac un drum la ANAF pentru declaratia 600, sa rezolv si cu sanatatea totodata, pentru ca vreau sa fiu asigurat. Sper sa nu va deranjez cu atatea intrebari, insa nu ma pricep si stiti cum e, mai bine intrebi decat sa gresesti.
Contabilitate pfa
maryana28
Buna ziua! Mi am deschis un _PFA (magazin haine) si as vrea sa stiu ce autorizatii imi trebuie si de unde, ptr a deschide magazinul? Ce contributii, taxe, etc. ... (vezi toată discuția)