Buna seara. Am o intrebare: acum doi ani cumnatul meu a vindut masina al carui proprietar era sora mea. Ideea este ca a vindut-o doar cu un act de mina. Anul trecut am inteles ca acualul proprietar sau mai bine zis cel care a cumparat masina a facut accident mortal cu masina. Cum ar putea sa radieze masina deoarece vin tot felul de scrisori de la finante pt impozit neolatit etc
Mai puteti incerca sa solicitati eliberarea unui duplicat dupa carte sau talon .......nu stiu daca merge dar merita incercat .......Actiune se inainteaza instanta de la domiciliul paratului , dar va trebuie contractul de vanzare cumparare altfel cum faceti dovada ca omul a cumparat masina ? Puteti sa mai incercati asa cum am zis da-ti anunt ca ati pierdut toate actele masini carte talon .....si solicitati eliberare unor duplicate asta daca aveti o copie a carti sa stitii seria carti ......
buna ziua
problema mea este ca nu mai am nici un act adica nici contract de v-c.nici cartea masinii,nici talon sau altceva ,pt.ca l-aem dat celui care a cumparat masina de la mine.
si atat s-a plans omul ca nu mai are bani ,si s-al mai astept ca face actele negresit,incat m-ia fost mila si am acceptat.el mai destept ca mine,a vanduto,acum nu mai stiu unde este nici nu am cum sa o mai gasesc,s-a vandut la a treia mana poate si mai bine.
si sincer nu mai stiu ce sa fac in situatia de fata.
am martori ca a cumparat masina de la mine,
intrebarea mea este:
mai pot sa fac actiunea de constatare,in conditiile de mai sus ,sau nu?#-o
sau ce mai pot sa fac ,pe cale legala ,sa scap o data de problema asta,care ma macvina de ceva timp.
multumesc.