avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Studii pentru incadrare inginer de sistem software
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Studii pentru incadrare inginer de sistem software

Buna ziua,
As vrea sa stiu daca pot incadra pe functia de inginer de sistem software un absolvent de Politehnica, profil Mecanica, dar care, in prezent, lucreaza pe aceasta pozitie la alt angajator.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Oana44 , utilizator 10:44, 11 Martie 2015
In principiu, puteti sa-l angajati, insa nu va putea sa beneficieze de scutirea de impozit avand in vedere prevederile Ordinului nr. 539/225/1479/2013 privind încadrarea în activitatea de creaţie de programe pentru calculator.

art.29 C.mun.
(1) Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.
....

Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de impozit pe profit pentru programator cu functie de baza in alta parte razvan_deaconescu razvan_deaconescu Bună ziua! Fie o persoană cu funcția de bază la Universitatea POLITEHNICA din București și absolvent al Facultății de Automatică ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit informaticieni klevente klevente Buna ziua. Sunt angajat la o firma cu cod caen :6201 , in postul de Sef Atelier Informatica cod cor:133003 , am studii superioare de lunga durata la ... (vezi toată discuția)
Scutit de impozit LoredanaDamian LoredanaDamian Buna ziua, imi spuneti va rog pentru un programator angajat la stat este scutit de impozitul pe salarii? Multumesc (vezi toată discuția)