avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie in fata politistului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie in fata politistului

politistul care ancheteaza un caz penal are voie sa ia declaratie la persoana vatamata si in acelasi timp sa-l interogheze pe inculpat de fata cu persoana vatamata?
Cel mai recent răspuns: vasile340 , utilizator 19:50, 11 Martie 2015
Poate este vorba de o confruntare.
nu, nu este vorba de o con fruntare, fiecare ,inculpat si parte vatamata au dat declaratii unul dupa altul doar ca in timp ce politistul scria declaratia partii vatamate s-a oprit undeva la mijlocul declaratiei si a inceput sa l interogheze pe inculpat in aceeasi problema vreo 15 minute de fata cu persoana vatamata
dupa care a continuat cu declaratia primului si intr--un final in care -l intreaba pe partea vatamata daca se consituie parte civila etc si gata atunci i l scoate pe inculpat afara , ma intreb daca politistul a procedat legal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie transcrisa de politist pattobesk21 pattobesk21 Salut! Am avut si eu o problema cu politia ... fiind oprit in circulatie in timpul unui flagrant m-a oprit politia si eram murdar de carbune.. prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Martori mincinosi in proces civil SAUNDU SAUNDU Buna ziua,a aparut o problema care nu stiu sa o gestionez si as dorii sa o expun.Intr-un proces civil pe care il am cu propietarii apartamentului au fost ... (vezi toată discuția)
Ce are de făcut un martor la o altercație dacă e chemat în instanță atât de ipj cât și de partea vătămată? ContSters447790 ContSters447790 Buna seara tuturor Am fost martor intr-o altercatie intr-un birt comunal. Partea vatamata a incasat un pumn de la inculpat. Ulterior a sosit politia, iar ... (vezi toată discuția)