avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotia ma ameninta ca nu vine acasa cu copilul minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotia ma ameninta ca nu vine acasa cu copilul minor

buna ziua. azi se intoarce in tara sotia cu copilul minor(varsta 3 ani). iar sotia ma anuntat de o saptamana ca nu vrea sa vina acasa si nici copilul sa il lase. motivand ca eu as fii violent si ca ii este frica de mine. nu sunt violent,nu am avut niciodata nici o reclamatie la politie din partea nimanui. eu pe data de 18.feb.2015 am semnat un acord la notar pe 3 luni. acum ea se intoarce din motivul ca nu a reusit sa isi faca o angajare in suedia si nu mai poate sta acolo neavand un venit. va rog sa imi spune-ti ce pot face daca in momentul sosirii in aeropt sotia nu vine acasa cu copilul. ce pot face eu. va multumesc
Daca ea a plecat fara contract si fara sa stiti conditii de cazare, unde lasa copilul cat e la munca etc, de ce ati lasat-o sa plece cu fetita ? Acum ca ati lasat-o, nu va ia nimeni in seama pe perioada cat are acordul dvs.
Ministerului Justitiei va trebui sa va adresati si sa cereti inapoierea copilului in tara, unde are resedinta obisnuita.


[ link extern ]
Nu are unde lăsa copilul, temerea e nejustificată. Dacă mama nu are permis de şedere, nici copilul nu are.
Inteleg ca femeia vine in tara cu copilul, dar nu vrea sa se intoarca in locuinta comuna, nu?
Dificil, incercqati sa va intelegeti cu ea, sa vedeti copilul, sa-i trimiteti haine, jucarii etc.
eu am inteles ca s-a razgandit si nu mai vine deloc.
nu este decisa daca sa se intoarca azi. tot azi ma informat ca este posibil sa nu vina pentru ca se simte ra. si ca ar venii duminica aceasta sau miercurea viitoare. in orice zii din cele mai sus mentionate, ea imi impune sa nu vin la aeroport dupa ele, ca se duce la parintii ei cu tot cu copil, si sa ne separam momentan financiar sa ne revenim amandoi cu datoriile si sa nu ma implic in cresterea copilului pe toata perioada in care vom sta separati. mie personal imi suna a ma manipula si convinge sa fac greseli care vor duce spre avantajul ei.

Alte discuții în legătură

Eventual divort cu minor, domiciliul la tata sergiu1974 sergiu1974 Buna ziua. Sunt casatorit de 6 ani si avem o fetita de 5 ani si jumatate. la sfarsitul luni August sotia s a mutat la parintii ei cu fetita fara a avea un ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort pronuntata in 2009, tatal vrea sa ceara custodie comuna....ce se poate schimba in situatia actuala? sonia2014 sonia2014 Buna seara. In urma sentintei de divort din 2009,fetita mi-a fost incredintata,iar tatal beneficiaza de perioada de vizita si e obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa sa-mi vad fetita ContSters294305 ContSters294305 Buna ziua, vineri seara sotia si-a luat bagajele si a plecat de acasa inpreuna cu fetita la maicasa, eu am oprit baiatul (sunt gemeni). Azi am vorbit la tel. ... (vezi toată discuția)