avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Domeniu de activitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Domeniu de activitate firma

Buna ziua,
Am o firma infintata ce are cod caen 4711-comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzarea predominanta de cafea, bauturi alcoolice si tutun. Vreau sa ma ocup si de importat haine din UE si vanzarea lor pe internet. Este suficient sa adaug codul caen specific sau trebuie sa infiintez o alta firma?
Daca pot adauga cod caen pentru astfel de activitate cum voi proceda cu inregistrarea operatiilor in contabiliate si plata taxelor si impozitelor? Pentru ca nu as vrea sa amestec lucrurile.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 08:27, 12 Martie 2015
Puteti adauga acest cod.
Contabilitatea va fi la comun.
cod caen ,punct de lucru,casa de marcat restul ramane neschimbat
Multumesc pt raspunsuri!
Imi trebuie si casa de marcat chiar daca livrez prin curierat/posta?
Ultima modificare: Miercuri, 11 Martie 2015
MihaelaET, utilizator
vorbiti cu contabilul/a dvs.tra cred ca emiteti facturi (nu cunosc sistemul ;comanda internet-livrare curierat)
Nu va trebuie casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen obiecte handmade pentru srl Cosmina7000 Cosmina7000 Buna ziua, Am deja o firma al carui obiect principal de activitate in aceste moment este: 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)
Coduri caen magazin alimentar, automat cafea, organizare evenimente si lucrari constructii boggieuk boggieuk Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu cateva coduri CAEN, in speta : -codul caen pentru a functiona ca magazin alementar; -codul caen pentru cafea (pentru a ... (vezi toată discuția)