avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

buna ziua.Am o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva.Pt a face cadastru pe un teren pe care este amplasata o casa si restul este teren arabil ,care sunt pasii care trebuie urmati?va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 15:16, 12 Martie 2015
daca sunteti proprietarul luati legatura cu o persoana sau o societate ce se ocupa de CADASTRU , el va spune ce si cum trebuie facut.
va multumesc! Este o situatie mai dificila,titlul de proprietate este eliberat pe o suprafata mai mica decat cea existenta (1400mp), in registru agricol al primariei facut in anii "80 este suprafata de 1870mp,iar acum de fapt sunt 1818mp dupa ce unul dintre vecin si-a mutat gardul si a luat abuziv 52mp din acest teren.Ce pot face pt a rezolva aceasta problema,cei de la primarie amana de la o zi la alta.
am intalnit ceva asemanator, pentru a se rezolva au fost facute masuratori si la vecini pentru a vedea unde este plu si unde minus, apoi au fost refacute titlurile de proprietate dar anularea a fost facuta in instanta.
va multumesc...e un caz mai dificil cu acesti vecini care urla mai tare cred ca au si dreptate iar cei de la primarie cand au venit la masuratori nici macar nu au studiat actele sa fie cat de cat informati sau sa vina la fata locului cu lotul parcelelor din punctul respectiv,sa anunte toti vecinii care au terenuri limitrofe terenului in cauza....va rog sa ma indrumati ce pot sa fac?
in primul rand trebuie rezolvata problema titlului, sa se indrepte greseala apoi sa puteti cere punerea in posesie conform hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ,drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua...am si eu o problema daca ma poate lamuri cineva...va multumesc anticipat...parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren de al bunicii ... (vezi toată discuția)
Mostenire dumitrugj dumitrugj Buna ziua.as vrea si eu un raspuns daca ma poate ajuta cineva.va multumesc anticipat.Din registru parcelar facut in anii \\"80, cu schita, pozitie de ... (vezi toată discuția)
Mostenire, drept de proprietate dumitrugj dumitrugj Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la problema mea.Parintii mei au construit o casa in anul 1970 pe un teren mostenit de bunica de la ... (vezi toată discuția)