avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Regim de inaltime al unei cladiri si dotarea cu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Regim de inaltime al unei cladiri si dotarea cu ascensoare

O cladire noua cu DS+P+4E nu are prevazut niciun ascensor. Este corecta incadrarea cladirii ca avand 6 niveluri (demisolul este spatiu locuit, identic cu celelalte niveluri) ?

Cunoaste cineva o prevedere care impune obligativitatea dotarii cu lift ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:11, 16 Martie 2015
Cititi pe lincul urmator sio poate gasiti ceea ce cautati
www.avocatnet.ro/content/for...
Potrivit normativului 057-02 art. 3.2(B)pentru clădiri etajate minim 1 ascensor pt clădiri p+3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie ds+p+3e+m (6 niveluri) geronimo00 geronimo00 Un dezvoltator (persoana fizica) construieste 4 blocuri de locuinte cu regimul DS+P+3E+M, si are prevazut in proiectul initial accesul pe la parter. Intre timp ... (vezi toată discuția)
Lege lift geo125879 geo125879 Exista vreo lege care sa reglementeze dotarea cu lift a cladirilor cu mai mult de 4 etaje? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata a energiei electrice aferente ascensorului pentru persoanele de la parter este la latitudinea adunarii generale? bsterea bsterea Buna ziua. Locuiesc la parter de 3 ani. Am un copil mic de 4 ani. De cand ma stiu in blocul acesta platesc curentul pentru lift. Am intrebat de ce? Mi s-a ... (vezi toată discuția)