avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nedeclararea numarului de ore lucrate-Drepturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nedeclararea numarului de ore lucrate-Drepturile angajatului

Buna ziua!
Sunt angajat la o firma de 3 ani.
Pe toata aceasta perioada angajatorul a platit taxe pentru 2 ore/zi.Programul de lucru este de 9 ore zi .
Il pot da in judecata si forta sa plateasca retroactiv taxele?
In ITM nu am incredere ca de cele mai multe cazuri umbla dupa spagi.(iar reclamatia e un fel de pont)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:23, 12 Martie 2015
Dsv nu aveti cum sa-l fortati> Instanta , in cazul in care veti castiga litigiul, il poate obliga. Sesizarea la ITM v-ar fi ajutat , dar daca va luati dupa vorbe , atunci il puteti actiona in instanta pe acel angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronii mi- au inchis cartea demunca precum mi as fi dat demisia in schimb eu nu am stiut nimik recompensa recompensa Patronii mi au inchis cartea de munca precum ca eu mi am dat demisia din luna februarie 2010 …insa eu nu am stut de acest lucru nimic pana acum cateva ... (vezi toată discuția)
Nu vrea sa-mi dea salariul roxys roxys Buna ziua, In cazul in care esti angajat cu carte de munca si vrei sa pleci, dai preaviz respectand contractul si la sfarsit angajatorul refuza sa iti ... (vezi toată discuția)
Reclamatie itm, bani concediu odihna trascaelena trascaelena Am fost angajat la o firma de panificatie ca sofer pe o perioada de aproape 7 luni, mi-am dat demisia am stat in preaviz 20 de zile si le-am cerut bani pe ... (vezi toată discuția)