Dupa ce v-am trimis un mesaj privat din dorinta de a va ajuta acum va intreb:
CARE DIN PROBLEMELE DVS PREZINTA SITUATIA REALA ?!
1 - cea sus mentionata?
2 - Forum Drept penal - probleme serioase cu dreptul Subiect Va implor ajutati-ma................ (mergi la mesaj)
in 2002 am fost condamnata pentru inselaciune 8 ani,am ramas definitiva la 6 ani,am executat 4 ani,in iunie 2006 am iesit din detentie,de atunci sunt o paria.am incercat in cei 4 ani sa demonstrez ca nu sunt vinovata de infractiunea de care am fost acuzata,mi-au fost incalcate toate drepturile,am incercat sa imi redechid dosarul cand am iesit.am platit o avocata din ploiesti ,cu bani din salariul tatalui meu(mizer)si in final mi-a sps ca nu mai poate continua ca a fost amenintata.am cerut ajutorul dl.Lazarus,am fost in direct,mi-a promis ca ma ajuta,dar?se pare ca scandalurile mondene sunt mai interesante decat cazul unui vierme ca mine,nu?am nevoie de un avocat care sa ma ajute sa ajung la curtea euroipeana.sunt la limita subexistentei,nu ma angajeaza nimeni deoarece am cazier,ce pot face ,incotro sa o iau?nuy stiu ce sa fac,am ajuns la limita puterilor,sunt terminata din toate punctele de vedere,cum se poate integra cineva in societate cand societatea ii inchide usa in nas?nici barem nu am comis aceasta infractiune,platesc pentru ca diferenta dintre adevaratul vinovat si mine este ca tatal sau era director de banca atunci iar al meu doar director de scoala................va implor ajutati-ma!a
3. Forum Recuperari de creante, datorii, Probleme cu bancile Subiect recensiunea (mergi la mesaj)
daca RO intra in recensiune se sterg toate datoriile din banci?nu imi pot achita ratele la banca,am ramas fara sevici,nu reusesc sa ma angajez nicaieri...............ca ma fac?imi ia cred si casa,si nu stiu ce sa fac............cred ca ma sinucid.si mai am si doua imprumuturi fara garantii......................nu am crezut niciodata ca imi pierd tot,mai am doar viata..................dar in curand nu o sa o mai am................cine imi poate spune ce sa fac?multumesc din suflet.
4. Subiect: evaziune fiscala?
In 2007 am infiintat o firma ,pe parcurs am desfasurat o activitate de prestari servicii,dar foarte putin pt ca nu ne-am mai inteles cu colaboratorul.aveam 7 angajati ,am facut investitii in sediul firmei,si cam asta a fost activitatea firmei.la un timp nu am mai putut plati impozitele pe salarii.in noiembrie 2008 am avut control de la garda financiara si am semnat un proces verbal de constatare ca trebuie sa platim datoria catre stat.am mai platit ceva,cat am putut si in ianuarie am cesionat firma pt ca numai puteam sa mergem mai departe.in februarie am fost instiintata ca am dosar penal pt evaziune si ca nu conteaza ca am cesionat firma cu tot cu active si pasive,asa mi-a spus acel comisar care are dosarul meu.ce este de facut?ma pot aresta?ce fel de evaziune este asta?sunt disperata,va rog ajutati-ma.multumesc.
IN 2002 DE CE ATI FOST CONDAMNATA ?!
NU STIATI CA ORICINE POATE VERIFICA CE MESAJE ATI MAI SCRIS ?!
Nici un avocat nu o sa va poata ajuta daca nu prezentati adevarul de la bun inceput.