avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concediere administrator srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concediere administrator srl

Avem urmatoarea speta:2 asociati la un srl,ambii si administratori.Unul din asociati -admnistrator are ps sociale in executare de catre creditori pt datorii personale;acum,scoate bani din banca fara acordul celuilalt asociat si fara cunostinta acestuia.Ce e de facut?Poate fi demis din functia de administrator si implicit si retragerea dreptului de semnatura din banca sau alte idei daca aveti,va rog!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cass4 , utilizator 19:23, 12 Martie 2015
trebuie sa verificati limitele mandatului de administrator. daca are puteri depline atunci nu este conditionata retragerea din bani a numerarului de acordul celuilalt administrator. De asemenea un admin nu se poate inlocui decat prin acordul asociatilor si cum aceasta este unul dintre ei nu cred ca asta este o solutie reala. Mai mult problemele pers ale acestuia in calitate de pers fizica asociat al unui srl nu pot inflluenta activitatea societatii.,
multumesc pt raspunsul prompt!el nu are puteri depline,eu da!ce solutii exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire srl cu asociat unic si administrator neasociat!! help pls corbul60 corbul60 Buna, Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in urmatoarea problema: Persoana x(viitor administrator SRL) a rezervat denumirea SRL pentru inmatriculare. ... (vezi toată discuția)
Administrator societate eurofracht eurofracht Buna ziua.Fica mea este asociata intr-un SRL cu inca o persoana, cei doi asociati ar dori sa fiu eu administratorul societatii.Care ar fi modalitatea legala ... (vezi toată discuția)
Ref. combatere hotarare administrator valersucala valersucala Sunt asociat 50 % si admnistrator intr-un srl, sotia mea are tot 50% si este tot administrator. Cum pot anula un act aditional la un contract de inchiriere a ... (vezi toată discuția)