avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de baza lunar brut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de baza lunar brut

Buna ziua,

Care este salariul de baza brut al unui angajat contractual in cadrul unei istitutii publice in functia de inspector de specialitate gradul II, gradatie 1?

Salariu de incadrare este 1016 lei
Gradatie I = spor 5%

In contractul individula de munca la elementul "salariu" se specifica:
1.salariu de baza brut....
2.alte elemente constitutive:
a) sporuri...
..........
Care este salariu de baza brut al unui angajat bugetar inspector de specialitate gradul II, gradatie 1: 1016 lei sau 1067 lei?
Va pun aceasta intrebare deoarece mi s-a spus ca , la institutiile publice, sporul de vechime este inclus in salariul de baza odata cu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:18, 13 Martie 2015
In opinia mea, salariul este de 1067 lei.
Si eu am gandit la fel. Parerile sunt impartite.
Legea 284/2010
art. 12
Salariul brut, solda lunara bruta cuprind salariul de baza, solda functiei de baza/salariul functiei de baza, sporurile, indemnizatiile, compensatiile, precum si celelalte elemente ale sistemului de salarizare, corespunzatoare fiecarei categorii de personal din sectorul bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu alexkkk alexkkk buna ziua Sunt angajata de 1 luna de zile in sistemul bugetar cu un salariu de incadrare de 900 ron ,avind vechime in munca de 20 ani. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza germi germi Lucrez in sistemul bugetar si am salariul de incadrare pe studii superioare de 900 ,cu sporul de vechime de 15% inclus . Este corect ? Ocolega care s-a ... (vezi toată discuția)