avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... infidelitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

infidelitate

Sotia a bagat div pentru infidelitate , am fost plecat la munca mult timp a ajuns zvonul ca am pe cineva am trimis in fiecare luna bani acasa , avem un copil minor , ea a bagat div fara aprobarea mea ma sunat mama ca am primt citatia , avem un apartament dar este cu chirie la stat , ea nu lucreaza , nu are avocat , vreau apartamentul si copilul
Constrangere, in materie de sentimente , nu exista , asa incat , daca sotia s-a adresat instantei de judecata , divortul va fi pronuntat , daca , cu adevarat , raporturile de familie au fost grav afectate , in mod ireversibil.
Asa incat , chiar daca nu va veti prezenta , se vor administra mijloacele de proba existente.Intrucat exista si problema partajului-intrucat partajul prin atribuire e incuviintat avand in vedere , totusi , anumite considerente , (cota parte stabilita, existenta de imbunatatiri efectuate , incredintarea minorului ...-) si a incredintarii , in interesul dumneavoastra , si pentru a beneficia de informatii asupra situatiei faptice , recomand reprezentarea de catre avocat.Oricum , daca va exista vreo impacare , aceasta poate opera in orice etapa a procesului de divort :rolleyes:
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cristea adrian cristea adrian SOTIA FRATELUI MEU A BAGAT DIVORT PT CA A INSELAT_O.A DECLARAT CA A PARASIT DOMICILIUL IN URMA CU 6 LUNI CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.IN INSTANTA A CERUT CASA SI ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna cu minor ContSters161228 ContSters161228 Buna ziua am mare nevoie de un sfat. Sotul meu a intentat actiune de divort din culpa comuna si a specificat ca doreste incredintarea copilului la mine ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna didik didik in momentul in care voi introduce cererea de divort (culpa comuna) semnata de amandoi soti daca se va razgandi paratul si nu va mai fi de acord cu unele ... (vezi toată discuția)