avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Curiozitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Curiozitate

Azi am vorbit cu cineva de la o primarie. La un moment dat a afirmat ca ar exista o lege, sau o prevedere in codul de procedura fiscala, cum ca Primaria poate sa acorde un anumit procent persoanei care ii recupereaza datoriile. Este vorba de o comunitate unde traiesc multi rromi. Ideea este ca vor sa exeternalizeze cumva aceasta activitate, adica nu un angajat al Primariei sa se ocupe, ca risca sa mai primeasca seara cate o sticla in cap :))

Stie cineva mai multe ?
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 00:16, 20 Iunie 2009
Presupun ca va referiti la OANAF nr. 1.173/ 2008 modificat de ORDIN nr. 1.600 din 27 noiembrie 2008 privind procedura cesiunii creanţelor fiscale administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin care creanta fiscala este adjudecata pe baza unui contract, in urma licitatiei publice…

Ma indoiesc insa ca datoriile rromilor ar fi in sumele eligibile pentru demararea procedurii licitatiei ;)
Ultima modificare: Vineri, 19 Iunie 2009
godspeed, utilizator
Oricum, capetele recuperatorilor raman eligibile pentru sticlele celor care nu vor sa plateasca, idiferent din ce etnie fac parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionare creanta administratia financiara! bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Am o datorie la un Srl iar acesta m-a anuntat ca a dus facturile restante la Administratia Financiara si a cesionat creanta la stat in baza ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto teodorfekete teodorfekete Am cumparat o masina pe firma, in anul 2008 cu factura, am trecuto la primarie, pentru impozit de pe firma vanzatoare pe cea cumparatoare Deoarece firma ... (vezi toată discuția)
Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)