Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

rodicamovila 
	    	Utilizator

rodicamovila 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 doru58	                   

Am iesit la pensie din cadrul M.A.I., la data de 18.07.2013. Nu am primit ,,salariile compesatorii,,, intrucat, in fiecare an, din 2011, acest drept, in baza ... (vezi toată discuția)
	                    doru58	                   

Am iesit la pensie din cadrul M.A.I., la data de 18.07.2013. Nu am primit ,,salariile compesatorii,,, intrucat, in fiecare an, din 2011, acest drept, in baza ... (vezi toată discuția)

adrianas18	                   

Buna ziua 
am facut cerere pentru ajutorul pentru nastere la un an jumatate dupa ce am nascut (conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National pe ... (vezi toată discuția)
	                    adrianas18	                   

Buna ziua 
am facut cerere pentru ajutorul pentru nastere la un an jumatate dupa ce am nascut (conform Contractului Colectiv de Munca la Nivel National pe ... (vezi toată discuția)

NeaMuffy	                   

Buna,
Am citit in diverse locatii ca termenul de de prescriptie pentru exercitarea dreptului de a solicita compensarea baneasca a zilelor de concediu de ... (vezi toată discuția)
	                    NeaMuffy	                   

Buna,
Am citit in diverse locatii ca termenul de de prescriptie pentru exercitarea dreptului de a solicita compensarea baneasca a zilelor de concediu de ... (vezi toată discuția)