avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Buna ziua!

Lucrez in Franta si nu sunt multumit de ceea ce ni se spune. As dori sa stiu care este legea aplica de Anaf si Itm cu privire la salariul pe care trebuie sa il castig, deoarece patronul interim spune ca nu putem castiga mai mult de 1200 de euro, unde sunt incluse si 2 zile jumatate de concediu, si 8 euro de masa pe zi, deoarece aceasta este noua lege. Doresc sa stiu la ce lege se face referire.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 15 Martie 2015
greseala este a mea. societatea are ca domeniu de activitate - Agenție de muncă temporară, gestiune, recrutare și plasare de personal în România și străinătate.

Chiar si cu aceasta eroare a dvs , va spun ca niciun text de lege nu limiteaza cuantumul maxim al salariului pentru sectorul privat, iar diuna nu este inclusa in salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare deplasament strainatate ion59 ion59 buna ziua! Lucrez in Franta in constructii, cu interim roman. Ni s-a comunicat faptul ca in urma unei schimbari de lege ni se impoziteaza deplasamentul. ... (vezi toată discuția)
Diurna externa legala fara a fi asimilata salariului? CraciunVasile CraciunVasile O Agentie de Munca temporara care are soferii angajati . Soferi angajati care isi desfaoara activitatea pe comunitate pe o perioada de 30 zile uneori 60 ... (vezi toată discuția)
Salariu + diurna carmenliv carmenliv Un angajat roman (conducator auto) are curse in U.E. timp de 2 luni - Spania, Franta, Germania - salariul negociat conform CIM este 975 lei +diurna. Ce ... (vezi toată discuția)