avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

Am o problema cu un fost angajat pe care l-am concediat. Acesta ma suna de pe numar privat si imi vorbeste urat, imi aduce injurii si ma ameninta ca imi va face rau pe orice cale va putea. Pentru moment nu a trecut la fapte, dar mi-e teama si sa mai ies singura pe strada. M-a amenintat cu bataia, a spus ca lucreaza la o firma de protectie si paza si va pune pe cineva sa-mi faca rau, si stricaciuni la firma (cauciucuri sparte, etc).
Sunt o femeie singura, sfatuiti-ma ce sa fac!
Puneti-i in vedere ca amenintarea reala cu un rau e sanctionata de legea penala(infractiunea e savarsita chiar in forma continuata - daca exista acte infrationale constante) , iar conduita acestuia e suficient de agresiva , asa incat sa ne putem raporta la aceasta infractiune.Sesizati Politia sau Parchetul , care , in mod cert ,vor efectua acte de cercetare .Gandesc ca in urma unui "avertisment " , comportamentul acestuia s-ar schimba.Succes.
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire telefonica maryanna maryanna buna! ce pot sa fac? ma suna un barbat cu numar de vodafone, ma ameninta k ma sechestreaza si ma violeaza, k ma urmareste de un an si jumatate, etc, mia zis sa ... (vezi toată discuția)
Hartuire radulescu_stefan radulescu_stefan buna ziua,am o problema cu un fost,, prieten\",a inventat o datorie care ba e mai mica ba mai mare,ia spus mamei lui ca-mi da mie bani,iar acum mama lui cit si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor!!! violenta in familie Claudia201993 Claudia201993 Buna!! Am 21 de ani si de o perioada mă confrunt cu o problema. Stau in casa cu parintii, defapt stăteam pentru ce de ceva vreme m-am mutat doar eubcu mama ... (vezi toată discuția)