avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este posibila o reipotecare ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este posibila o reipotecare ?

Am achizitionat in dec 2011 un apartament prin credit ipotecar. La momentul respectiv nu eram casatorit. Acum m-am casatorit si as dori sa stiu daca pot sa contractez un nou credit ipotecar (poate fi si de la o alta banca decat cea de la care am luat primul credit ipotecar )cu care sa pot stinge primul credit ipotecar si cu creditul nou sa ipotechez apartamentul impreuna cu sotia mea, astfel devenind amandoi proprietari. Adica, as vrea sa stiu daca pot face o reipotecare in care sa apara si sotia mea coproprietara la apartament, stingandu-se astfel primul credit ipotecar in care eram doar eu , sotul, proprietar.
Cel mai recent răspuns: de novo , utilizator 20:01, 15 Martie 2015
Multumesc frumos pentru toate opiniile dvs. O sa studiez cele 3 regimuri matrimoniale si cand voi decide pt ce regim matrimonial am optat o revin sa va cer parerea, daca este bine sau nu ce fac. Va multumesc din suflet inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul comunitatii conventionale irinaa88 irinaa88 Iubitul meu a cumparat luna trecuta un apartament cu creditul prima casa(creditul facut doar pe numele lui).eu sunt trecuta ca si coplatitor.. Peste putin timp ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna - imobil joe17 joe17 Buna ziua! Vin sa va cer sfatul intr-o anumita privinta: anul acesta - 2011, viitoarea mea sotie va achizitiona un apartament, prin credit bancar, credit cu ... (vezi toată discuția)
Credit prima-casa inainte de casatorie dana252 dana252 Buna seara. As dori sa primesc niste opinii avizate de la dvs. in legatura cu urmatorul subiect: X si Y sunt impreuna de ceva timp, doresc sa isi ... (vezi toată discuția)