Carte de munca pierduta de ultimul angajator,care a falitmentat,a pierdut arhiva cred ca a si murit.Din 2003 nu se mai stie nimic. Cum pot afla dac CM a fost arhivata electronic si cum am acces la baza de date?Ce trebuie sa fac si unde?
Incepand cu 01.04.2001, aveti psoibilitatea sa solicitati casei de pensii un certificat de stagiu de cotizare pe baza caruia puteti identifica angajatorii pe care i-ati avut de la acea data si pana in prezent.
De asemenea, in baza art.8 alin.6 din HG nr. 500/2011, aveti posibilitatea sa va adresati ITM-ului pentru a va comunica un extras REVISAL cu situatia tuturor c.i.m. transmise la inspectorat in baza de date de fostii dvs angajatori. Extrasul REVISAL se elibereaza in urma achitarii unei taxe de 20 lei , conform Ordinului 826/2014.
Dupa identificarea tuturor angajatorilor , atunci solicitati acestora sa va elibereze adeverinte de vechime pentru perioada lucrata la acestia.
Perioadele lucrate pana la 01.01.2011 , trebuie vizate de catre ITM.
Verificare la itm
adyhincu
Buna ziua, as dori sa stiu care ar fi procedura sa aflu daca contractul meu de munca e inregistrat corect la ITM si daca sunt trecute sumele lunare pe care le ... (vezi toată discuția)