avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model adresa reangajare salariatu dupa restructurare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model adresa reangajare salariatu dupa restructurare post

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu un model de adresa catre un salariat, caruia i-a fost restructurat postul, prin care sa specificam ca vrem sa-l reangajam. Daca refuza reangajarea, trebuie sa-mi dea un raspuns in scris? dar in cazul in care nu primesc nici un raspuns, cate zile trebuie sa astept pana pot angaja pe altcineva ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: anymaryh , utilizator 13:35, 18 Martie 2015
Un exemplu de model:
Către....
Va aducem la cunoștință că în cadrul companiei există următorul post corespunzător pregătirii si experienței dvs. In cazul in care sunteți de acord cu ocuparea acestuia, va rugam sa ne transmiteti confirmarea dvs in termen de..... de la data comunicării prezentei.
Data...
Reprezentant legal...
Am luat la cunoștință....
Data...
Semnătura persoanei respective
anymaryh a scris:

....dar in cazul in care nu primesc nici un raspuns, cate zile trebuie sa astept pana pot angaja pe altcineva ?
Multumesc anticipat!


Este vorba despre acelasi post ?
da
Daca salariatul va actioneaza in instanta , atunci are sanse ca concedierea lui sa fie anulata de catre instanta de judecata.

In practica judiciara s-a statuat ca, nu se întemeiază pe o cauză reală şi serioasă, ci este fictivă, desfiinţarea postului urmată la scurt timp de angajarea altei persoane pe acelaşi post (Hotararea nr. 865 din data 2009-06-16 pronuntata de Curtea de Apel Suceava).

Fiind vorba despre acelasi post , puteti comunica salariatului ca s-a revocat decizia de desfiintare a postului, astfel incat instiintarea de preaviz nu-si va mai produce efectele juridice pentru care a fost emisa.


Ii trimit aceasta adresa, in care ii specific faptul ca trebuie sa ne dea un raspuns in termen de 5 zile de la comunicare, daca mai doreste reangajarea. Daca nu primim nici un raspuns, in termentul specificat, angajam alta persoana.

Alte discuții în legătură

Restructurare post sef atelier auto (sef service). gabi2772 gabi2772 Cand si cum se poate restructura postul de Sef atelier auto (sef service auto) si care sunt consecintele acestei restructurari? Va multumesc (vezi toată discuția)
Desfiintare post mopy mopy cat timp nu mai ai voie sa angajezi pe un post desfiintat? (vezi toată discuția)
Angajatul care nu mai vine la munca AndreeaS1987 AndreeaS1987 Buna ziua! am un angajat care nu mai corespunde postului. noi am incercat sa purtam o discutie cu dansul sa incheiem contractul cu acordul partilor insa ... (vezi toată discuția)